Ann Van den Broeck nieuwe voorzitter N-VA Meise

Op 20 februari 2019

Ann Van den Broeck wordt de nieuwe voorzitter van N-VA Meise. Daarmee heeft de lokale N-VA-afdeling voor het eerst een vrouw aan het roer. “Wij staan met onze bestuursploeg als één team achter onze burgemeester en onze verkozenen en willen hen maximaal ondersteunen. Als voorzitter wil ik samen met de hele ploeg onze afdeling verder op de kaart zetten, de vinger aan de pols houden bij de burgers en onze partij nog meer zichtbaarheid geven. Ik wil onze afdeling ook verder versterken, vooral door meer jongeren te betrekken bij onze werking”, aldus de kersverse voorzitter.
Van den Broeck bedankt ook uitdrukkelijk de uittredende voorzitter Walther DeCleyn voor zijn werk, inzet en betrokkenheid de voorbije jaren.

Ann Van den Broeck is 55 en voormalig gemeenteraadslid (2013-2018). Ann is coördinator voor de Vlaamse beroepsvereniging voor zelfstandige verpleegkundigen. Daarvoor stond ze meer dan 25 jaar op de werkvloer als verpleegkundige.

Alexander Aerden werd verkozen als ondervoorzitter. Hij oefende deze functie al uit sinds vorig jaar. Alex is 53 en werkt als ICT-consultant.

Naast voorzitter en ondervoorzitter telt het nieuwe afdelingsbestuur 21 bestuursleden. De ploeg zal zich met veel enthousiasme inzetten voor onze gemeente, voor Vlaanderen en voor vooruitgang. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is