Dubbelinterview (deel 2) met Gerda Van den Brande en Paul Govaerts jr

Op 25 februari 2012

Gerda is reeds lange jaren woonachtig in Wolvertem en actief als zelfstandig thuisverpleegkundige. Tijdens haar vrije tijd is zij begaan met tuinieren en boetseren.  Wanneer er nog wat vrije tijd over blijft geniet zij ten volle van de natuur.

Paul daarentegen heeft de meeste van zijn levensjaren doorgebracht te Brussel, voornamelijk te Jette. Identiek met Gerda heeft eveneens het zelfstandig statuut, weliswaar als muziekuitgever.
Specifieke kenmerken aan Paul;  zijn creativiteit en tegendraadsheid.  Het spreekt voor zich dat dit hem enorm siert.  Buiten de bezorgdheid over zijn familie vertoont Paul heel wat interesses inzake cultuur en politiek.

Wat zijn de beweegredenen om actief politiek te voeren en waarom de N-VA?

Gerda: Gezien ik dagdagelijks geconfronteerd word met minderbedeelden en andere behoeftigen,  is het mijn grootste wens de dienstverlening te verbeteren waar nodig.
Mijn keuze voor de N-VA heeft alles te maken met mijn Vlaams gezinde opvoeding.

Paul: Als inwoner van Jette stelde ik vast dat de Vlaamse rand te maken kreeg met enorme verfransing.  Mijn grootste wens is dit tegen te gaan door verkozen kandidaten bij te staan in een partij als de N-VA,  die naar mijn normen de meest geloofwaardige partij is.

Wat kan aangestipt worden als je persoonlijke ambitie en heb je nog een boodschap naar de kiezer toe?

Gerda: Mijn steentje bijdragen om meer structuur en eenvoud te brengen binnen de maatschappij. Bouwen aan een groene en veilige gemeente.

Paul: Het is mijn bedoeling een toekomstvisie uit te bouwen voor de gemeente om te kunnen anticiperen op een samenleving die snel evolueert.
Het bepalen van een Vlaams accent binnen een uitgebreide sociale woonpolitiek.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is