N-VA-gemeenteraadslid Elke Wouters trekt naar Grimbergen

Op 27 juni 2012

Elke Wouters, N-VA-gemeenteraadslid in Meise, dient op 28 juni 2012 haar ontslag in als gemeenteraadslid van de N-VA-fractie. Zij zal binnen het kartel worden opgevolgd door Kristof Van Malderen.

Elke Wouters: “Dat ik voortaan in Grimbergen zal wonen, betekent niet dat ik de politiek verlaat. Met het oog op de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen engageer ik mij opnieuw voor mijn provincie, mijn gemeente, wijk en straat. Ik sta op de 6de plaats voor de provincieraad, en hoop ook in mijn nieuwe gemeente Grimbergen de kracht van verandering te doen voelen. Ook daar zijn we volop bezig met de samenstelling van een evenwichtige N-VA-lijst, waarop jong en minder jong, man en vrouw vertegenwoordigd zijn. Vrouwen hebben een andere kijk op politiek en samenleving, en net dat evenwicht is heel belangrijk. Met één voet in Brussel, en de rest in mijn provincie en gemeente, wil ik mij dan ook ten volle inzetten voor mijn partij.”

Collega-gemeenteraadslid Herwig Cornelis: “Wij zien Elke niet graag vertrekken, maar ik ben er zeker van dat zij in haar nieuwe thuisbasis Grimbergen dezelfde meerwaarde zal betekenen voor de lokale N-VA en het lokaal beleid, zoals hier in Meise. Gelukkig kunnen wij haar toch nog onze stem geven op de provincieraadslijst. Wij wensen haar alvast heel veel succes in Grimbergen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is